Indeling & Plattegronden

Begane grond

Buitenmuren en centrale “gang” (gele rechthoek) zijn onderdeel van dragende constructie. Overige wanden kunnen worden weggehaald of worden verplaatst. De begane grond kent 2 “brand” zones met minimaal 1 uur brandvertraging (groen gedeelte is brandzone 2).

Met een aanpassing aan de gevel, kunnen ruimtes 1.22, 1.20 en 1.16 ook als kantoor gebruikt worden. In ruimte 1.16 is een zo genaamde nachtsluis geplaatst, welke via (geautoriseerde) telefoonnummer op afstand kan worden geopend. Handig voor bezorgdiensten buiten kantoortijden.

Op de binnenplaats zijn voorzieningen voor 220v aansluitingen, zodat bij mooi weer ook buiten gewerkt kan worden.

 

begane grond kantoorgebouw droogdokkeneiland 14

 

Eerste etage

Buitenmuren en centrale “gang” (gele rechthoek) zijn onderdeel van dragende constructie. Overige wanden kunnen worden weggehaald of worden verplaatst. Ruimte 2.01 A en 2.01 B kunnen gecompartimenteerd worden. Tevens zij voorzieningen voor een extra pantry aanwezig.

 

eerste verdieping kantoorpand droogdokkeneiland tilburg

 

Tweede etage (kan indien gewenst gerealiseerd worden)

Fundering en dakconstructie zijn voorbereid voor een extra etage, zo ook de mogelijkheid voor een lift. In onderstaande afbeelding is als voorbeeld een indeling getekend vergelijkbaar met de 1e etage. Met uitzondering van trap, toiletgroep en vakken met een X, is de ruimte vrij in te delen.

 

optionele verdieping kantoorpand droogdokkeneiland tilburg

Impressie met te realiseren 2e etage

Impressie optionele etage kantoorpand droogdokkeneiland tilburg

impressie optionele etage kantoorpand droogdokkeneiland tilburg

 

Locatie omgeving
Direct aan de A58, met snelweg verbindingen naar Eindhoven, Breda en binnen 5 minuten via N630 naar België. Vliegveld Eindhoven +/- 20 minuten met de auto.

 

Direct aan A58 kantoorpand droogdokkeneiland tilburg

 

Zie foto pagina voor foto’s per ruimte.